Rens af tagrender

Et årligt tjek af dine tagrender og tagflader kan afhjælpe skader på inventar, bygningsdele og kloaksystemet.

Trænger tagrenderne til rensning?

Rensning af tagrender og nedløbsrør

Et årligt tjek af dine tagrender og tagflader kan afhjælpe skader på inventar, bygningsdele og kloaksystemet. Fyns Solcelle Vask giver vores kunder rene tagrender, tagflader og nedløbsrør m.m..

Tagrenderens – hvorfor og hvordan?

Hvis du jævnligt får renset dine tagrender og nedløbsrør, er du sikker på, at de altid fungerer efter hensigten. Samtidig undgår du, at få uønskede dråber ned ad nakken, når du går ind og ud af dørene.

Om vinteren undgår du også lange istapper og den risiko det medfører for skader på personer, materiel og materialer. Der er med andre ord mange gode sider ved, at få dine tagrender renset jævnligt. En rensning af både tagrender og nedløbsrør vil samtidig sørge for, at det hele holder længere.

Hvad skal jeg vide om rens af tagrender?

Mens du laver det, du er bedst til, renser vi dine tagrender og nedløbsrør. På den måde har du allerede sikret dig mod fremtidige uheld i forbindelse med det omskiftelige danske vejr. Tagrenderne holder generelt længere og der er færre vejrmæssige gener forbundet med de store nedbørsmængder, som vi af og til oplever her i Danmark.

Vi tager turen op ad stigen og får styr på dine tagrender, let og enkelt. Alt efter behov kan du vælge en abonnementsaftale, hvor vi kører to gange årligt for at servicere tagrender og nedløbsrør.

Der kan være behov for at bruge lift ved høje bygninger. I byen skal der ofte søges om tilladelse til at parkere en lift, hvilket vi tager højde for i vores tilbud til dig.

På billederne kan du se, resultatet efter at Fyns Solcelle Vask har renset tagrender hos en af vores kunder. (er på vej)

Kontakt os på 40 27 88 65 og hør mere om rensning af dine tagrender, nedløbsrør og tagflader m.m..

Vil du se billeder af vores arbejde?

Nedenfor kan du billeder af vores tidligere arbejde hos forskellige kunder.